Novo u dermatokozmetologiji!

Novo u dermatokozmetologiji!

Holistic beauty tretmani “LEPOTA JE DAR IZ PRIRODE”

RVB Holistic Beauty Face i Holistic Beauty Thay su holistički tretmani lica i tela za kompletan wellness program. Holistički pristup uzima u razmatranje osobu kao celinu, ne praveći posebne razlike između fizičkog disbalansa i onog emocionalne (psihološke) prirode. Nedostaci i oštećenja na koži su površinska manifestacija celokupnog disbalansa organizma. Pomoću novih linija za lice i telo Holistic Beauty, RVB nastoji da koriguje takve neravnoteže koje su uzrokovane prekidom u protoku energije i na taj način uspostavi kompletno fizičko i mentalno blagostanje.

Regeneracija za savršen izgled “ORO NERO”

Kao rezultat najnovijih istraživanja o regenerativnoj sposobnosti stem ćelija, iz laboratorija RVB-a izlazi ORO NERO Crema Suprema, nova linija u anti-age tretmanima, “koncentrat života” za intenzivnu regeneraciju kože i povezivanje kožnog tkiva.

Novosti
Pogledaj arhivu vesti >>
Brinite o zdravlju i onda kada ste zdravi!
Redovnim sistematskim pregledima težite očuvanju Vašeg zdravlja! Specijalna bolnica za ginekologiju “Medilek” u saradnji sa Poliklinikom “Medilek” pruža mogućnost sistematskog pregleda.
Histeroskopija i transvaginalna laparoskopija u Medilek-u!
U toku je edukacija kadra i nabavka opreme za histeroskopiju i transvaginalnu laparoskopiju.
Gastroskopija i Kolonoskopija u Medilek-u!
Gastroskopija i Kolonoskopija su endoskopske dijagnostičke i terapijske procedure koje pružaju široke mogućnosti za vizualizaciju sluzokože organa za varenje, uočavanje patoloških promena (čir, polipi, upalne bolesti, tumori) i uzimanje uzoraka za patohistološku analizu.
Novo u dermatokozmetologiji!
Holistic beauty tretmani “LEPOTA JE DAR IZ PRIRODE” i regeneracija za savršen izgled “ORO NERO”
SMS Servis za trudnice “Beba dolazi”
Specijalna bolnica za ginekologijiu “Medilek” svojim pacijentkinjama omogućava prijavljivanje na jedinstveni SMS servis “Beba dolazi"
Konsultativni pregledi specijalista sa VMA i Instituta “Dedinje” u Medilek-u!
Zdravstvena ustanova Medilek u saradnji sa eminentnim stručnjacima sa VMA i Instituta za kardiovaskularne bolesti “Dedinje” svojim pacijentima pruža usluge dijagnostike i lečenja iz oblasti hirurgije, vaskularne hirurgije i kardiologije.