Zašto Medilek?

Višegodišnje poverenje i zadovoljstvo velikog broja naših pacijenata najbolja su preporuka za zdravstvenu ustanovu Medilek, koja iz godine u godinu beleži rast broja novih pacijenata kako iz zemlje tako i inostranstva.

Stručni lekarski tim zdravstvene ustanove Medilek čine stalno zaposleni lekari iz oblasti ginekologije, plastične, estetske i rekonstruktivne hirurgije i dermatologije, kao  i stručni konsultanti, iskusni lekari iz oblasti interne medicine, hirurgije, urologije, radiologije i patologije. Multidisciplinarnim pristupom usavršavamo kvalitet naših usluga, jer verujemo da je posvećenost pacijentu naša velika prednost.

Zdravstvena ustanova Medilek u svom sastavu ima Specijalnu bolnicu za ginekologiju i  ambulantno-poliklinički deo. Ambulantno-poliklinički deo posluje u skladu sa savremenim standardima za izvođenje dijagnostičkih i terapijskih procedura. Ambulante i ordinacije opremljene su najsavremenijom opremom visokih tehnoloških mogućnosti  koja omogućava pouzdanu i efikasnu dijagnostiku, izvodjenje svih vrsta ambulantnih intervencija i pružanje kvalitetne nege.

Operacioni blok bolnice raspolaže sa dve hirurške sale. U okviru operacionog bloka izvode se kako manje tako i opsežne operacije iz oblasti ginekologije, estetske i rekonstruktivne hirurgije, urologije i opšte hirurgije, a smeštajni kapaciteti bolnice omogućavaju dobru postoperativnu negu i celodnevnu brigu o pacijentima.

Zahvaljujući efikasnoj organizaciji, svojom stručnošću i kvalitetom pruženih usluga, opravdavamo poverenje koje nam ukazujete. 

Visokim kvalitetom rada i stalnim usavršavanjem trudimo se da pratimo svetske trendove i da učvrstimo lidersku poziciju u pružanju medicinskih usluga.

Novosti
Pogledaj arhivu vesti >>
Brinite o zdravlju i onda kada ste zdravi!
Redovnim sistematskim pregledima težite očuvanju Vašeg zdravlja! Specijalna bolnica za ginekologiju “Medilek” u saradnji sa Poliklinikom “Medilek” pruža mogućnost sistematskog pregleda.
Histeroskopija i transvaginalna laparoskopija u Medilek-u!
U toku je edukacija kadra i nabavka opreme za histeroskopiju i transvaginalnu laparoskopiju.
Gastroskopija i Kolonoskopija u Medilek-u!
Gastroskopija i Kolonoskopija su endoskopske dijagnostičke i terapijske procedure koje pružaju široke mogućnosti za vizualizaciju sluzokože organa za varenje, uočavanje patoloških promena (čir, polipi, upalne bolesti, tumori) i uzimanje uzoraka za patohistološku analizu.
Novo u dermatokozmetologiji!
Holistic beauty tretmani “LEPOTA JE DAR IZ PRIRODE” i regeneracija za savršen izgled “ORO NERO”
SMS Servis za trudnice “Beba dolazi”
Specijalna bolnica za ginekologijiu “Medilek” svojim pacijentkinjama omogućava prijavljivanje na jedinstveni SMS servis “Beba dolazi"
Konsultativni pregledi specijalista sa VMA i Instituta “Dedinje” u Medilek-u!
Zdravstvena ustanova Medilek u saradnji sa eminentnim stručnjacima sa VMA i Instituta za kardiovaskularne bolesti “Dedinje” svojim pacijentima pruža usluge dijagnostike i lečenja iz oblasti hirurgije, vaskularne hirurgije i kardiologije.